Tillägnad Michelle

Hej. 
Såhär ligger det till...jag har den mest fantastiska och begåvade flickvän man kan tänka sig som jag är så sjuuukt stolt över. 
I fredags och även igår så gick jag på hennes skolföreställning. Även kallat "Projektet". Det är en konsert där alla musik esteter på leksands gymnasium får visa vad de går för och årets föreställning var fruktansvärt bra. 
Projektets drottning är självklart Michelle som är helt outstanding på att sjunga och det fick hon bevisa med låtar som Somebody to love av Queen, 999 med Kent, och även Wannabe med Spice girls. Hon fanns även med på andra låtar men då iklädd rollen som kör eller på piano. Det fanns även inklämt ett nummer med tusen och en natt i schlagermedlyt som hon frontade väldigt bra.
Hon är ingen direkt "wailtjej" som typ Mariah Carey osv men den power hon har i rösten är helt galet bra. 
Nog för att hon är min flickvän och jag vill såklart ge henne massor med fina ord bara därför men det är faktiskt inte någon anledning i detta fallet. Jag är så sjukt stolt att få vara hennes pojkvän och smyga upp och ge henne en kram efter föreställningen. 
 
Andra låtar som också gjordes fruktansvärt bra var Money med Pink Floyd där "Swalle" sjöng fruktansvärt bra och enligt mig, bättre än orignalet. Låten love the way u lie där jag blev helt tagen av Isak och Sofia som gjorde rappen av Eminem sjuukt bra!
Superstition var också en favorit med även där "Swalle" på sång. Han är lite av en favorit sedan förra årets projekt då han i dramat spelade en italiensk mafiaboss. Funny. 
 
Aja jag tackar alla esteter för en fruktansvärt bra show men samtidigt tycker jag det är tråkigt att det var Michelles sista projekt och det har liksom blivit en fin tradition att gå och kolla. Men vi får helt enkelt gå tillsammans nästa år och kolla på de andra som är med. 
 
Michelle körar i "The Shoop Shoop Song" Klänningen är en present från mig som hon fick i födelsedagspresent.
 
Hella Wannabegänget med Michelle som sporty spice. :)
Somebody to love med Michelle och Emma. Sjuukligt bra framförande. Bästa på hela showen. 
 
 
 

Sweden rocks!

SVERIGE LEVERERAR!
 
Sitter här mitt i natten och tänker på bra band här i världen. Och det är faktiskt så att ganska många av mina toppplaceringar går åt till Svenska band. 
Här i vårt avlånga land så finns faktiskt väldigt mycket bra musik. Och det är ju faktiskt bra eftersom det troligen finns mycket spelningar och möjligheter att se de flera gånger. 
Jag tänkte nu att jag skulle lägga upp några videos på de band som jag tycker är störst och bäst i Sverige. 
Det finns ju ganska många men jag ska försöka begränsa mig en aning. 
 
Kan ju börja med ett band som för tillfället ligger på is men som enligt dom själv ska starta upp igen någon gång nästa år, ser väldigt mycket fram emot det då jag aldrig sett dom live. 
Bandet är självklart Backyard Babies.
De ligger väldigt högt upp på min lista över favoritband och jag slänger därför upp en av mina favoritlåtar med tillhörande video här och nu.
 
 
 
Nästa grymma band som ligger på min topp 3 lista där ordningen ändras från dag till dag, någon som kan gissa vilka som finns med där? Detta bandet har jag sett live fem gånger och de blir bara bättre och bättre för varje gång man ser dom och de har en grym liveshow. 
Nåja, detta är iaf Hardcore Superstar och jag har ett ganska långt förhållande till detta band och jag lyssnade på dom redan när jag var 12 vilket nu är 8 år sedan. Den första låten som jag hörde och fastnade för var Wild Boys. 
Lägger upp låten med video här nu så ni kan njuta av den fina musiken. 
  
 
 
Ett av de största band som vi i Sverige har gett ifrån oss är väl Europe. Ett band som jag också har en ganska lång relation till eftersom jag har lyssnat på mammas skivor sedan jag var liten. Jag har sett Europe en gång på Getaway rock festival 2010 och samma år så såg jag de på peace and love men då såg jag inte hela konserten. 
Väldigt bra band med många bra låtar men en av favoriterna är..
 
 
 
Jag slänger in ett sista band med en musikvideo som jag vart helt besatt i när den kom. Jag tror att detta kan vara den första kontakten med musikvideor inom rock genren som jag reagerade på. Den låt etta på någon topplista som visades på tv.n. Bandet är iaf Hammerfall. Låten Hearts on fire har alltid legat mig nära och varför då inte avsluta med denna underbara låt och en video som jag fortfarande tycker är lika grym. 
 
 
 
 
Nu har jag glömt många bra band som finns men jag kan inte skriva om alla, då tar det tid. 
Men jag kan nämna några fler som ligger högt upp på topplistan hos mig. 
 
In Flames
Crashdiet
H.E.A.T
Crazy lixx
osv osv. 
 

Sunday today, don´t like it.

Hellu!
 
Ja då var det söndag och jag är fortfarande sjuk. Rullar in på min fjärde vecka som sjukling och jag vettefan vad detta är men jag vill gärna bli av med det. 
Måste ju tillbaka till hemköp och göra ett bra jobb så att jag förhoppningsvis får mitt efterlängtade sommarjobb där. 
Men då måste jag ju lära mig alla saker som man måste lära sig. Typ kassan osv. Det är ganska läskigt men väldigt kul. Jag hoppas det fortsätter med det.
 
Håller också på att försöker samla ihop lite pengar genom att sälja delar från min reservdelsbil. Det går väl sådär. 
Litegrann har det blivit men inte så mycket som jag hoppats på. Men det kanske kommer. 
 
Den lila äre jag säljer delar från och den blå är min bil som jag kör i. Its najs, aight?
 
 
 
 
Hittade detta band igår när jag luskade igenom youtube flödet och det låter riktigt bra. Lyssna och njut.

Hellraiseeeer!!

 
 
Idag så får Airbourne stå för musiken och det här är den nya singeln "live it up".
Sjukligt bra. 
 

I don´t feel god, dududududududu. I know that i don´t.

Sitter här för mig själv och är pissförkyld igen/fortfarande. Två dagar klarade jag av på hemköp innan förkylningen bröt loss igen. Och när jag väl var där så var det fruktansvärt jobbigt eftersom jag hade det i kroppen. 
Fick ledigt till på måndag så att jag äntligen kan få vila upp mig.
Det har inte blivit mycket av den varan sedan jag blev sjukt faktiskt. Har vart mycket nu. 
 
This is me, don´t feelin good says- Goodbye and c u soon

Workin my ass off

Första praktikdagen på hemköp avklarad. Det som var roligast var att lära sig kassan och sitt där. Hoppas jag får sitta mycket i kassan imorron så tiden går fort. Imorron börjar jag klockan 08.00 vilket blir en timme tidigare än idag. 
Jag har precis kollat på en film och nu ska jag dra på en till. Måste ju roa mig med saker jag tycker är kul när jag inte jobbar och filmer är mitt bästa tidsfördriv näst efter gitarr men just nuu känner jag ingen inspiration till det så film får det bli. 
Ska också försöka kolla på nya filip och fredrik programmet "nugammalt" som börjar klockan 22.00. 
 
Ha en fin kväll!

Life filled with music

Gårdagen bestod av jobb med pappa. Tjänade lite pengar som går direkt till kategorin sparande. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska använda pengarna till men antingen festivalbiljetter eller möjligtvis göra den första tatuering på min kropp. Har dock inte bestämt vad motivet ska bli för jag har mycket idéer men mitt nyårslöfte var ju att skaffa en i år så det får jag väl köra på. 
 
Imorron så börjar jag min praktik på hemköp som sedan leder till sommarjobb vilket känns väldigt bra.
För att överleva så krävs det ju att man har pengar. 
Jag hoppas också att jag får ett positivt svar från Ikea då det idag var sista dagen för ansökningar att vara inne. Hoppas innerligt att jag får ett jobb så att man kan få börja någon form av eget liv. Skulle kännas riktigt bra!
 
Igår inhandlades också ett gäng skivor. Bild kommer här. 
 
 
*Yngwie malmsteen live platta från Brasilien 1998. Dubbel CD
*Aerosmith samlingsbox med 4 CD (Permanent vacation,done with mirrors,pump och get a grip)
*Backyard babies dubbel CD "from demos to demons" 1989-1992.
 
Allt gav jag 100 spänn för, det tyckte jag var väldigt värt och jag måste säga att backyard babies var väldigt kul att höra. De är ju inte särskilt gamla på de här inspelningarna. 

girls girls girls

Just nu så känns det förjävligt. Jag har fortfarande ont i halsen och det är liksom två veckor sedan hardcore superstar. Fattar inte hur länge det ska hålla i sig. 
En annan sak, jag vill ha ett jobb. Inte i dalarna helst, utan jag vill gärna flytta härifrån. Tackar inte nej för ett jobb i dalarna men vill ut och se mig om. 
Imorron ska jag iaf jobba med pappa för att tjäna lite pengar. Vi får se hur bra det går med min hals bara. 
Tackar gud för ipren och halstabletter.
 
Eftersom att jag antar att ingen vill läsa om en massa tråkigt om mig så tänkte jag att jag skulle slänga upp något roligare i form av en 
Så ni kära läsare kan njuta lite ist för att läsa allt om mig. För jag tycker inte det är kul att läsa om mig så varför skulle någon annan göra det. Det är egentligen en liten reminder om mitt liv och att jag kan gå tillbaka och kolla sedan om det skulle vara något viktigt. Nu vare inte det just idag men jaja. 
 
Här kommer låten och videon iaf. 
Nu tror ju jag att alla som råkar befinna sig på den här bloggen har sett videon osv men det är en fantastiskt bra låt så att..Enjoy!
 

RSS 2.0