Juulish!!

Haft en väldigt trevlig jul med familjen på julafton och Michelle på juldagen-idag. 
 
Några av julklapparna jag fick var. 
 
Blue-ray spelare plus filmer (BATMAN!) Parfym (james bond och ed hardy), Pengar, Datormus och matta med rooolit motiv,gitarrkabel,cd-skivor,tv-serier,sweden rock shop presentkort,live dvd me steel panther,skor,
 
+ massa annat men jag känner mig så förvirrad så jag kommer inte på nått mer. Skyller på att klockan är två på natten. 
 
Snart nyår, då blire nyårskyss med älskling, får se bara vart den sker. 
 

Julafton indeed!

Idag är det då julafton, den spenderas hemma med familjen som vanligt.
Skulle ju vara trevligt om jag kunde vara med Michelle men hon skulle vara i Leksand. Aja sånt är livet. 
Men vi ses ju iallafall imorron hoppas jag.
Längtar som ett litet barn att få öppna julklappar och äta godgod julmat. Inte ätit något julbord i år så detta blir faktiskt det första julmat jag äter i år.
 
Have a Rockin Christmas!
 
 
 

2012 års redovisning av de bästa skivsläppen!

Jag slänger upp mina favorit skivsläpp från året som gått. Jag brukar alltid börja varje år med att göra det men det finns ingen anledning att vänta. 
Ska försöka slänga in lite egna ord om varje skiva och eventuellt ranka den bästa låten på skivan. 
 
Let´s begin...
 
Inte lyssnat jättemycket på faktiskt. Gillar dock låten tattoo mer och emr för varje gång jag lyssnar men jag kan inte påstå att det är något mästerverk bara för att David lee roth sjunger. Han är grym fast jag gillar det gamla Van halen soundet bättre. 
Riktigt bra album från Crazy lixx. Det är en av alla skivor som jag inhandlade detta år. Vissa skivor kan man inte lyssna på innan man köper den. Bästa spåret på skivan är nog Whiskey tango foxtrot eller In the night.
 
Här har vi en till bra skiva som faktiskt är den bästa från gruppen enligt mig. Sångaren har en grym röst och gör inledningslåten Welcome to the freakshow helt amazing!! Introt till låten är mycket passande och snyggt.
 
Detta kan ha varit årets bästa skiva faktiskt. Fick äntligen tillfället att se de live på skogsröjet och fyfan vad bra det var. Det var även där jag köpte den underbara skivan och fick den dessutom signerad av grabbarna i bandet. 
Svårt att sätta ut en bästa låt för alla låtar är helt suveräna. Men jag skulle nog säga att Breaking the silence som är först ut är bäst. Den har allt!
 
Här kommer en skiva som jag tyvärr lyssnat alldeles för lite på eftersom tanken var att köpa den men det har inte blivit av. Jag har lyssnat igenom den några gånger och jag har absolut fastnat för titelspåret raining rock men även system är riktigt bra.
 
Riktigt grymt album från tyska bandet kissin´ dynamite. Finns flertalet låtar som är fruktansvärt bra men favortiterna är nog I will be king och Money,sex & power.
 
Här kommer också en riktigt bra skiva som låter som den är hämtad direkt från 80 talet. Fick äran att kolla på detta band även på skogsröjet och jag måste säga att det var fruktansvärt bra. Skivan innehåller det underbara titelspåret hollywood forever samt you better not love me som är faktiskt en av favoritlåtarna i år. 
 
Här kommer det albumet som jag hade störst förväntingar på detta år. Tyckte dock inte att det levererade 100% när jag hörde den första gången. Då lät allt som en enda lång låt vilket inte gillas. Men efter några gånger så inser jag att det är en riktigt bra skiva det här också. Det var även en skiva som jag införskaffade mig direkt när den kom ut. Favoritspåren är Anastasia, Halo och självklart Bad rain!
Något som faktiskt inte är rock men som jag ändå tycker är en bra skiva som släppts detta år är Kent. 
Fick se dett band på peace and love i somras och det var underbart att höra en av nya favoritlåtarna från denna skiva. Låten jag pratar om är såklart 999
 

Börja om!

Nej nu ska det bli skärpning!
Jag ska försöka blogga lite mer nu. 
 
Aja. 
Nu är det snart jul och jag längtar faktiskt. Det ska bli väldigt trevligt. Jag gillar att öppna julklappar :)
Jag hoppas jag får lite som jag önskar mig, det skulle vara trevligt. Fast jag har faktiskt inte önskat mig så mycket speciellt. 
 
Nu är det ju dryga halvåret kvar till sommaren och jag börjar fan bli orolig för sommarens festivaler.
Jag har inte hittils hittat en enda som jag faktiskt vill besöka. Det skulle väl vara skogsröjet och se twisted sister igen bland annat. 
Annars vet jag några band som jag har på min önskelista att se iaf. 
Hardcore superstar ligger ju bra till med lite nya låtar eftersom nya skivan ramlar in i vår.
Sen kanske man kan få hoppas på ett besök från Def leppard eller Avenged Sevenfold. 
In flames kör ju några gig i sommar lite här och där så det kanske kan vara något att pricka in. Annars vet jag inte. 
 
 
När jag inte bloggar så ofta så blire mycket text att läsa när det väl kommer. 
Slänger väl in nån bild också då.
 
Pärlan och skabbtrollet som förhoppningsvis ska inbringa mig lite pengar genom annonser på delar.
Saknar den veckan!<3 Bästaste Michelle!!
Tror jag ska färga håret svart igen BTW!

RSS 2.0