Blogg.se ??? what are u doin

För det första så måste jag klaga på blogg.se, vafan är detta för ny grej ni har hittat på. Aja det är väl bara att lära sig antar jag.
 

Igår var det ju som alla vet, midsommar. Den firades med min kära flickvän i leksand. The one and only place to be on midsommar. Med flera tusen människor som gör vågen i gropen samtidigt som man reser den 30 meter långa midsommarstången och fiolerna som spelar så vet man att man är i sverige. Mysigt värre var det iaf.
Har ju inga bilder såklart men jag tänkte att jag slänger in någon liten bild på mig i min studentmössa eftersom jag tog studenten för en vecka och två dagar sedan.
 

Sweden Rock 2012

Hemma från Sweden Rock. Det är det bästa jag varit med om so far.
Mötley crue var såklart höjdpunkten och jag fattar inte vad alla som skriver i tidningen tänker. Det var så tråkigt och tommys rollercoaster gör ingen show. FUCK YOU!!!
Det var hur jävla fränt som helst och så mycket bättre än sonisphere 2010. Kvaliten på bandet var betydligt bättre och även om de hade endast de mest kända låtarna så gick det hem. Sist jag såg dom körde dom inte "home sweet home" som blev en av favoritstunderna på hela konserten.

Band som också gjorde jävligt bra ifrån sig var såklart Steel Panther,Slaughter,Motörhead,Sebastian Bach och jag vart väldigt positivt överaskad av twisted sister. Trodde inte de skulle hålla måttet som headline för fredagen. De levererade en riktigt bra konsert och eftersom jag inte är så insatt i dom så kunde jag ju inte hänga med i många låtar. Men det var riktigt najs att se ändå.

Tack älskling för att du ville följa med ner också,även om det var en jävla lång bilresa både fram och tillbaka. Men det var så himla värt det.

Tänkte att jag slänger ut några av mina bilder som blev något av favoriterna.Jag och Satchel! Gitarrist i Steel panther (minen på mig är ju diskusting men ett bevis i allafall,plus att jag inte kunde sluta le för att det var så jävla coolt!!)

Michelle och Satchel.


Steel Panther


Lexxi Foxx(steel panther)


Sebastian Bach


The Darkness

Motörhead

Twisted Sister

Slaughter

Mötley crue

Nikki Sixx(mötley crue)


Mötley crue

Det och många fler har jag kollat på under Sweden rock festival 2012.


Nu är det bara några små dagar kvar.Det kommer bli fett!
På onsdag då blire att bila ner till Sweden rock med min underbara flickvän.
Det är väl ca 60-65 mil att åka så det blir en heldag i bilen. Hoppas inte det blir allt för drygt.
Sen kan jag ju passa på att säga att det ska bli mer än skönt att inte tälta utan vi har faktiskt hyrt rum på ett vandrarhem. VÄRME<3 Hatar att tälta,förstår inte grejen. Det är ju kallt och jävligt.
Fast för de flesta så verkar ju det vara halva grejen.

Ska bli sjukt nice att få kolla på Mötley crue, men också allt annat som man får se under torsdagen,fredagen och lördagen.

Detta blir nog mitt sista inlägg på bloggen innan festivalen. När jag kommer hem så ska jag lägga upp lite bilder.


RSS 2.0