Bibel?

Det går inte framåt här inte. 
Ikväll eller imorgon var det ju meningen att man skulle kolla på steel panther men det blev inte så. 
Vi hade helt enkelt inte råd att dra dit även om vi hade fått biljetterna, och det var framförallt göteborg konserten vi funderade på. Men...Bensin kostar pengar,hotell kostar pengar och mat kostar pengar. 
Vad gör man när man inte har några pengar?
 
Jag får nöja mig med att ha sett de en gång i år. Och den gången var riktigt bra. 
Har däremot lite planer på att dra på någon annan konsert framöver. Skulle vara coolt att se Muse men jag har nog inte råd med det heller. 
Kunde inte alla bra konserter vara efter jul så att man kunde önska biljetter i julklapp eller åtminstånde köpa för eventuella julklappspengar. 
 
Nu är det som det är och jag ser fram emot Halloween, i år blir det lite extra känner jag på mig. Eller ja,, jag och älskling ska ha skräckfilmsmaraton och jag ska göra iordning en massa läskiga saker i form av inredning och liknande saker. Jag kanske slänger upp lite bilder sen när jag fått allt i ordning. 
 
 
Någon mer än jag som tycker att vi i sverige är skittråkiga när det gäller halloween. Skulle ju vart lika mycket på halloween som på julen iallafall. Det tycker jag! :)
 
Ha det fint!
 
Bilderna har jag tagit och redigerat från sweden rock i somras!
 
 

Michelle! LÄS!

Nu är det så att mitt facebook är helt fucked upp, det går inte ens att logga in. 
Skulle det vara så tills så hämtar jag dig älskling på resecentrum när du kommer med bussen.
Skulle du läsa detta så kan du ju svara när du är i borlänge i en kommentar. 
Jag älskar dig michelle<3
 
 
För er övriga läsare så kan jag bara säga att jag har ingen blogglust just nu så det är därför det är kort om inlägg. 
Så är det med de!
 

Rainbow

Såhär såg det ut hemma hos mig idag!

Jag pratar ut om 2013 års festivaler.

Festivalsnacket!
 
Det skrivs en del på festivalsidor och de första bokningarna till nästa år börja ramla in. De första bandsläppen tycker jag ska vara det som drar hela festivalen. Just nu är jag väldigt skeptisk men det ändras antagligen. 
Den nya festivalen i norrköping har ju dragit till ordentligt med  Rammstein,Green day och Avicii. Visst det är riktigt stora akter och jag tror nog att om peace and love inte släpper något stort snart så kommer det nog inte gå så bra eftersom det är samma datum. 
Men jag tycker inte den festivalen låter så lockande än. Green day är sånt man har lyssnat på i evigheter egentligen så det skulle väl vara kul att se när man väl är där, men det är inget som får mig att köpa biljetten. 
Avicii är också något jag skulle vilja se men det räcker inte heller. Rammstein ogillar jag med hela mitt hjärta och jag förstår verkligen inte det bra. 
 
Mycket snack nu men det jag hoppas på är att Sweden rock drar till med något riktigt mumsigt, antar att det kommer. Gärna peace and love också eftersom att jag bor nära. 
 
 
Påväg till sweden rock 2012, från vandrarhemmet. Saknar håret!

Monday!

Då vare måndag, och jag har inte bloggat på evigheter.
Idag är planerna att dra på sig mjukiskläder hörlurar och gå ut på en lång promenad och lyssna på filip och fredriks podcast. 
Jag har nämligen blivit lite nyttig och man kan inte sitta inne och dega hela dagarna. 
 
I helgen så var jag och Michelle på bio. Vi såg på hypnotisören som var riktigt bra. Sen har vi varit på TVÅ marknader. Den första i kopparberg som var riktigt stor. Och sen i solvarbo, där jag bor. Inte lika stor men ack så mysig. 
 

RSS 2.0