SKÄRTORSDAGEN!

Snart så dyker det upp en liten rymdvarelse här inne i mitt rum. Hon kommer att ta min uppmärksamhet i några dagar nu när det är påsklov och så. 
Det ser vi fram emot. Hoppas inte vi blir alltför mer förkylda så vi kanske har ork att göra någonting och inte bara dö. Nog för att jag gillar att bara glo på film men det är ju ganska skönt att hitta på saker med. 
 
Har iaf två oöppnade blue-ray filmer att kolla på, bland annat Amadeus som jag kollade på musiklektionen när jag gick i 8an. Ska bli kul att se den igen och den handlar då om Amadeus mozart och det jag minns så är det någon som stjäl något av hans verk eller nått. 
 
Nu ska jag gå och möta henne i dörröppningen.
 
Från Hardcore Superstar @ Tyrol

Total update

Personal update. 
 
Har ju snackat en del om HCSS och allt dedär men jag tänkte att jag lär ju uppdatera mitt läge rigth now. 
Idag var jag till hemköp och lämnade in praktikspapper. Ser ut som att jag kommer ha praktik till sommaren för att sedan gå över i sommarjobb. Först tänkte jag att det lät inte så kul men man får göra det till något kul. 
Imorron blire åh hämta papperet,lämna in det på arbetsförmedlingen och sen tar det nån vecka tills jag börjar. 
Under tiden hoppas jag såklart att det dyker upp en fast tjänst. Men det får duga så länge. 
 
Mår förjävla kasst i halsen och jag tror det är stockholmsresan som gjort det mot mig. Inte kul men såå värt ändå. 
Imorron så får vi se om rasmus kommer över för att skruva lite bmw. Han ska ha nå delar och jag ska försöka få honom att köpa lite andra delar eller ev en hel bil. Helt ointressant för er som läser men det kan ju vara nån slags påminnare för mig när jag blir gammal och grå.
 
Nu ska jag knarka halstabletter och kolla på film och tycka allmänt synd om mig själv. 
 
Ha en fin tisdagskväll!
 

Hardcore Superstar videos från tyrol!

Jag lägger här upp några klipp från fredagens spelning med Hardcore Superstar.
Kanske inte världens bästa kvalité men man ser ju litegrann iaf plus att de gör en sjukt snygg cover på låten someone special som jag fick med i klipp nummer två. 
Enjoy.
 
 1.
 
 2.
 
3.  (obs! inte jag som pratar under videon, sjukt störande dock)

Hardcore Superstar @ Tyrol 22/3 2013

Igår kan ha varit den bästa dagen i mitt liv.
Jo det var nämligen så att jag och Michelle drog i min lilla blå bil till stora staden Stockholm. Denna gången till skillnad från turen till skivmässan, vare dags att bemästra centrum och ta sig till gröna lund vilket inte var så enkelt. 
Efter lite felkörningar så kom vi äntligen fram och jag gick till parkeringsautomaten. 335kr för att stå från 15-24. Dra åt helvete vad dyrt det var men ska man ligga på topp är det vad man får betala. 
Vi vandrade in mot centrum och det var en fin promenad läns strandvägen men det var överjävligt kallt vilket var synd och ett kommande inslag under hela dagen. 
Först drog vi oss mot shock för att kolla in läget och hur planerna var tänkt med skivsigneringen osv. Efter det så drog vi  oss runt i lite andra butiker för att fördriva tiden och ett snabbmål på donken fick bli sista stoppet innan vi återigen gick i den isande kylan mot Shock. 
Äntligen fick jag träffa ett av mina absoluta favoritband Hardcore Superstar och få mina skivor signerade. Adde var först ut att signera och han såg genast att han sett mig förut och jag var ju så uppe bland molnen att jag bara instämde att ja det har vi. Men det var kul att han kände igen mig. Då har jag gjort mitt jobb som hcss-fan.
Näst på tur var Vic Zino och han satt där i godan ro och klottrade på min tidning som han skulle signera. Han klottrade över Jockes face med något knas. Hahah, jag sa då att det var väldigt fint och att det nog skulle bli mycket värt om några år. 
Sen vare ju såklart dags att fotografera sig med gänget innan skivorna vandrade vidare till andra sidan av bandet. 
Detta här blev resultatet!!
 
 
Som ni ser på bilden så blev det dags för Martin Sandvik och mig att bekanta oss den lilla snabbisen som jag fick tillfälle till. Ett stadigt handslag är faktiskt det enda som jag minns därifrån. Sist men inte minst har vi mannen med rösten, Jocke Berg. Han satt och sjöng med i en låt från nya plattan och rolig som jag kände för att vara så nämde jag att hans röst påminde mycket om han på skivan. Jocke var inte sen att svara "ah men bara nästan" och skrattade. Sen var det mötet över, ett kort men med mycket lycka.
Bestämde mig sen för att köpa mig en ny tjocktröja. Den som är aktuell för nya skivan och som dessutom är riktigt snygg. Fick slänga ifrån mig 598kr för den men det var så värt.
 
Sen drog vi oss mot spårvagn sju för att åka ut till djurgården igen och in på konserten. 
Satt och väntade en liten stund innan förbandet "Bonafide" startade och som överträffade mina förväntningar ordentligt. Ett riktigt bra band som jag tycker påminner mycket om airbourne vilket är ett band jag gillar skarpt. 
En halvtimmes väntan stod nu för dörren och det var inget annat än att peppa för hardcore superstar. 
Ställde oss i rad fem ungefär för att inte stå tryckt mot staketet men ändå en bra plats för röjjande. 
Introt började och jag visste att det skulle bli riktigt häftigt eftersom det skulle vara nedsläpp av ett stycke svart skynke. Jag slänger in filmen sen när jag lagt upp den på youtube. 
Mycket riktigt så brakade det loss ordentligt med först introt Cutting the slack som sedan övergick i C´mon take on me. Fyfan ingen av de tidigare fyra konserter har varit så bra tror jag. Helt underbart. 
Mina favorit moments var nog den något annorlunda versionen av someone special när håret reste sig på mina armar. Herregud vad bra det var. Likaså att få höra wild boys igen, låten som introducerade mig om hcss för många år sedan. 
Det är väldigt svårt att skilja något från mängden eftersom allt var så fruktansvärt bra men ja. 
Jag avslutar det här inlägget med några bilder som jag lyckades fånga på dom.
 
Börjar med förbandet:
 
 
 
Dags för "Headlinern" Hardcore Superstar!!
 
 
 
 
 
 
 
Denna härliga avslutningsbild får avlsuta mitt inlägg. 
Hade en oförglömlig dag och kväll med min kära flickvän. Jag tror hon njöt en del också. Man kan inte annat till detta bandet. 
 
 
 
 
 
 
 

Fade to black

Onsdagen har kommit rullning och jag sitter och typ gör ingenting. Tänkte slänga på en lp och städa men jag känner inte för det heller. Något ajg måste göra är iaf att göra klart min ansökan om jbb till ikea. det står nog först på listan.
Det här blir ett kort inlägg men jag lägger in
 
som denna dag är
 
En av Metallicas bästa låtar helt klart. 
Lägger in den på grund av dokumentären som jag såg igår kväll/natt på ettan och då kändes det lite aktuellt. 
Lyssnade mycket på Metallica när jag var mindre men det har blivit mindre vilket är synd men det är nog för att det är svårt att hitta guldkornen bland alla låtar. Det är iaf ett av guldkornen.
 
 

Not dead yet!

Jag och Michelle kollade på Dokumentären Jason Becker-not dead yet igår och jag fällde väl en och annan tår til den. Så himla fin och stark. Vilken kille! Har inte hört talas om han innan snacket om den här dokumntären som gick på ettan för några dagar sedan. 
Det känns som att den vände mig ut och in. Nu sitter jag och lyssnar på hans album perspective och låten end of the beginning som kanske är det finaste jag har hört någonsin. 
All respekt till denna kille och har ni inte sett den så måste jag säga att det är något som ni verkligen borde göra.
 
 
Låten är nästan tolv minuter men det är såå värt att lyssna på hela, det är ett mästerverk. 

Song for today!

Helt otippat så kommer jag länka en låt idag som faktiskt var med i melodifestivalen. Ska inte dra ut på det här nu men i år var faktiskt det bästa året om man ser till antalet låtar som faktiskt var bra. 
Det här vart en favorit från första gången jag hörde den. Skulle dock se en inspelningen utan körsångarna hellre.
 
 
 
 
Helt underbar låt!

En bild på en katt.

Solen skiner och min plan är att klä på mig för att sen ta en promena
 
d ut över åkrarna. Hoppas att det inte blåser allt för kallt.
Jag tycker att det kan få bli lite varmare så att man kan börja springa men för det första är det för halt på vägarna och för mycket snö i skogen. Sen är det ju kallt och det blir sådär jobbigt i halsen efter 50 meter. 
Nu får våren gärna komma tycker jag. 
 
Ska också hinna med att skicka in fler ansökningar idag och eventuellt städa IGEN. Alltså har man katter får man ju städa nästan varje dag så mycket hår som dom lossar. 
Wilma busfisk!
 

Searchin for work

Den här dagen har inte bestått av mycket mer än att försöka söka jobb. 
Hittils har jag kommit upp i nio ansökningar vilket är ett väldigt bra dagsvärk för mig. 
Det är så jävla svårt att få ett jobb. Någon mer som är där och skvalpar i arbetslösheten?
 
Den som vill får gärna komma med förslag på ställen där man kan söka eller om någon av en händelse råkar veta något ställe där det behövs folk. Jag är inte rädd för att flytta så länge det är så många timmar jobb att jag har råd att göra det.
 
 
Just nu så känner jag att jag behöver cola, faan vad gött det skulle vara men jag ska ju faktiskt försöka vara duktig med det och bara dricka det på helgerna för att inte falla dit i beroendet igen. Det blir så dyrt och så är det inte så nyttigt har jag hört. 
Äsh ha en kväll, fin,bra eller jävlig vad helst ni vill. 
 
 

HELLO HELLO!

Dagen har bjudit på en ny frisyr. Jag funderar nu bar på om jag ska slänga in lite blonda tonder i det svarta eller om jag ska låta det vara svart? 
Jag är nöjd men det känns som vanligt att hela håret är borta fast det i princip är lika långt. 
Kan ju säga att det är uppklippt som fan och längderna är kvar. Jag slänger upp nån bild sen när jag lyckas ta en bra. 
 
Tog också en promenad i vårsolen som stekte ganska skönt imellan varven. Lyssnandes (som jag alltid gör när jag går) på filip & fredriks podcast. Alltid lika trevligt. 
Måste ju också säga att idag så äre ju lite på tv man kan kolla på om man känner för det. Jag kollar alltid på ullared och hissen m filip och fredrik på måndagar. Det är väl inte så mycket mer egentligen som jag kollar på över huvud taget förutom filmer och sånt. 
 
Äh det här var ju inge kul att läsa om. 
Slänger in en grym låt och video med halestorm. Hon kan ju sjunga det lilla livet. 
 
 
 

Sunday evening!

Söndag idag då. 
Drog ut med flickvän och hunden molly på en långpromenad i solen och det var väldigt skönt. Lite kallt på sina ställen men det vägde upp mot den friska luften och de ställen där solen värmde på extra. 
Igår så kollade jag såklart på melodifestivalen och jag är lite besviken men jag kan ändå överleva med resultatet. 
Jag hejade såklart på ralf gyllenhammar som hade en grym låt med ett snyggt nummer samt att jag tyckte att yohio är bra och ganska frän. 
Menmen jag sa innan tävlingen att jag skulle kunna se vem som helst smo vinnare förutom mongo sean banan för han är jag fruktansvärt allergisk mot. Den första låten han hade "skaka rumpa" var ju lite catchy(stavning?) men resten är bara skit. 
 
Aja NOG OM DET!!
 
Imorron väntas ett besök hos frisören för att fixa till min lejonman. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men nått blire för nu sere för jävligt ut. Fast när jag krusade det (se bilden) så gilla jag de.
Sen har jag inget att se fram emot föräns på onsdag då det är skidor igen på tv. Grattis emil jönsson som säkrade sin världscups-sprint guldmedalj igår genom vinsten i lahti. Grattis också till Petter northug som ÄGDE ut hela startfältet idag på 15km klassisk stil. 
 

För jag har träffat Hardcore Superstar!

Hasrdcore superstar är i stan för att spela på liljan ikväll. Tyvärr så kommer jag inte kunna vara där men jag fick iaf träffa dom på stan iaf en snabbis. Det var helt oväntat men det var faktiskt det jag var ute efter. Jag hade tur. 
Hade precis varit på gitarrlektion och skulle sen åka vidare till Leksand. Jag satt och lyssnade på deras senaste skiva i bilen och tänkte att "äh jag tar en sväng i stan och ser om dom eller deras buss har kommit". 
Väl nere på stan så får jag se fyra stycken rockpojkar fast inte direkt med scenkläder på. Det var vinterjacka, uppsatt hår och hela den baletten. Jag var såklart tvungen och stanna så jag gjorde det och hade ner rutan och vinkade till mig dom. Det var tyvärr bara Addde som uppfattade det och de andra hälsade men gick sedan vidare.
Han tyckte att jag lyssnade på fin musik då long time no see precis hade börjat och jag var väldigt mallig och sa att jamen visst, den bästa.
På helt underbar göteborgska så sa han att "vilken fräck bil du har".
Sen frågade han också om jag skulle komma och kolla på liljan och tyvärr var jag ju tvungen att säga nej men att jag har tänkt att jag skulle åka till eventuellt västerås eller något.
Då sa han att vi ses där då och skrattade.
Han gick sedan ikapp med reseten av bandet och i refrängen så höjde jag volymen för att markera än en gång vad jag faktiskt lyssnade på.
Jag fick tummen upp och de såg väldigt glada ut.
 
Jag vart väldigt starstrucked och kände en himla go känsla hela vägen till leksand. Tänk att jag faktiskt fick träffa hälsa på mitt favoritband i borläneg. Det är ganska coolt tycker iallafall jag. Nu är jag på väldigt bra humör men samtidigt väldigt peppad på att se dom live. 
 
AWESOME!!
 

Please tell me what to do to make it right again!

Kankse inte var alldeles väntat att jag sitter och lyssnar på Megadeth men en del låtar är faktiskt helt okej. 
Sitter och har ångest för att jag har skjutit upp mitt städande ända tills idag. 
Men idag måste det göras eftersom jag åker bort över helgen ända till Leksand, såhär dagen före hardcore superstar i Borlänge så är jag fortfarande kluven om jag ska gå dit men varken jag eller Michelle har pengar att röra oss med så just nu ser det inte ut som att det blir. 
Som tur är så kommer de fler tillfällen (man måste bara älska svenska band=lätt-tillgängliga)
 
Imorron ska jag dra på gitarrlektion som jag har i princip varannan vecka men nu vare faktiskt tre veckor sen. 
Där får jag typ lära mig massor om sånt som man inte lär sig hemma. Skalor och massa sånt. 
Jag måste säga att lektionerna ger utdelning både för inspriation och att jag lär mig mer. 
 
Stefan, som min gitarrlärare heter är sångare och gitarrist i bandet POUND. Deras stora influenser är MUSE bland annat och jag är riktigt imonerad av hur bra dom är. Tyvärr så har de för liten publik mot vad de borde ha. 
Därför säger jag nu åt mina kära läsare att faktiskt iaf lyssna på ett av klippen jag lägger ut. Gillar ni det ni hör så är det bara att fortsätta lyssna på youtube eller spotify. Vill ni också köpa skivan så kan jag fixa det eller så kontaktar ni bandet själv på www.poundband.com
 
För några dagar sedan så släppte de ett helt nytt album där apocalyptic smile finns med som är en av videorna nedan. Albumet heter "One day i´m gonna bring you the sun i a box"
 
Enjoy!
 
 
 
 

"This Is Not The End"

 
Det var en vecka sedan releasedatumet för det nya Hardcore Superstar albumet.
Recensionerna har visat toppbetyg och det känns som att det kommer fortsätta i en uppåtgående riktning vad det gäller både försäljning och framgång för både albumet och bandet. 
Enligt mig så är Hardcore Superstar det bästa bandet sedan Europe i Sverige och de delar topplistan med Mötley Crue och några andra band i världen. Svårt att sätta en exakt placering men de är fruktansvärt bra. 
Åter till skivan då
 
Introt Cutting The Slack är helt perfekt. Man kommer in i helt rätt känsla tills titelspåret C´MON TAKE ON ME brakar igång. Då blir man såklart överkörd av det facinerade fenomenet HCSS och den grymma pruduktion och mixning som det faktiskt är. One more minute är plattans första singel och video som är nästa i ordningen. 
Vid det här laget har låten satt sig i huvudet och det igenkända introt känns som att det kommer bli en grym live-respons från publiken. Tunga riff och grym sång som vanligt där. Efter singel nummer ett så kommer direkt singel nummer två och det är Above The Law som vi får avnjuta. En stark refräng som också sätter sig direkt.
Spår nummer fem är Are You Gonna Cry Now som jag tycker har en av de bästa refrängerna på skivan. Här återkommer även de riktigt runga gitarriffen.
 
Om du har köpt albumet som lp skiva så ligger Stranger of mine som sista låt på sida A. En bluesig ballad med snyggt akustiskt gitarrspel och kanske inte riktigt den förväntade rösten från Jocke Berg. Men så blir det nog i denna typ av låt.
 
Första låten på sida B är Won´t Take The Blame part 1 som följs av part 2. En låt som kanske inte riktigt har satt sina spår i mig än men jag tycker delen där dom plockar ner musiken och sen övergår i part två är riktigt mäktigt. Första meningen passar Jockes röst helt perfekt och man hör vilka underbara röstresurser som det finns där.
Dead Mans Shoes är nästa låt som börjar med en snygg wah wah slinga på gitarren. Gitarrsolot är riktigt snyggt i den här låten men den håller i övrigt inte samma höga standard som resten av låtarna.
Nästa låt Because Of You, är däremot en låt som håller den höga standard som killarna har byggt upp genom många bra album. En fruktansvärt bra refräng som svänger skönt och körsången passar väldigt bra. Gitarrsolot är bra även här och klart en av topplåtarna
Jag sitter just nu och lyssnar på hela skivan därför kan jag ge dessa exakta omdömen som jag gör.
Too Much Buisness inspirerar mig som gitarrist mycket eftersom det är ett snyggt gitarrspel genom hela låten. Introt till låten är riktigt snyggt och även solot. Vic Zino får verkligen visa hur bra han är som gitarrist här.
Även här har de en bra följsam refräng som är lätt att komma ihåg vilket följer deras tidigare recept. 
Albumets sista låt är Long Time No See som är det här albumets lugnaste och finaste låt. Jocke Berg får även visa en annan sida av sin röst här och bevisa att han kan sjunga som en gud. Jag kan inte säga annat än att den här låten är fruktansvärt fin och den bästa låten helt klart enligt mig. En riktigt bra uppbyggnad mot refrängen som är helt underbar. Det megafonliknande "This is not the end" är såå snyggt.
 
Än en gång har alltså bandet gjort det bästa som går och förväntingarna har varit skyhöga men jag tycker de har klarat av pressen helt klart. 
 
Topplåtarna är, Long Time No See och Are You Gonna Cry Now
Dead Mans Shoes är den jag ger ett litet litet minus. 
 
Om jag ska slänga in det lilla betyget så blir det starka 9,5/10 poäng. 
Jag tror inte att någon kommer ta sig över de poängen i år eller ens fram tills bandets nästa album eventuellt. 
Hardcore Superstar har lagt upp en hög ribba för resterande bandsläpp i år.

Förvirrade onsdag

Def Leppard Mirrorball tour plingar i högtalarna. Fruktansvärt bra och jag är så nöjd med det köpet jag gjorde nån vecka sen på skivmässan i Solna. 
Idag ser jag fram emot en promenad i solen. Bäst jag går nu innan den försvinner. Man vet aldrig. 
 
Jag slänger upp
 
Som denna onsdag får bli
 
 
Hardcore superstar-Above the law
Från det nya albumet c´mon take on me.

Svammel

Sådär ja!
Då var denna värdelösa dag avklarad. Ska försöka smöra sönder för pappa att han ska köpa nya skidor åt mig för det vill jag ha. Mycket rea nu. Sen blire kanske vasaloppet framöver vem vet. 
 
Jag gjorde inte allt som stod på min lista. 
Men jag köpte ett mobilskal och jag var på mötet. Det gick sådär. Inte min bästa prestation men jag hade verkligen ingen entusiasm idag att göra det så det blev vad det blev. 
Tog lite tid till att söka några jobb idag också för att förhoppningsvis öka chansen att dra härifrån. 
 
Sen har jag väl lirat lite gitarr men det är ju faktiskt väldigt tråkigt för er att höra. 
 

Teusdays gone!

Tisdag idag och det betyder att jag ska på ett möte. Inget mer med det just nu. 
Skrev en lista igår på vad jag ska försöka hinna med idag. Inte så svårt egentligen
 
*Möte
*Kontakta peace and love
*Gå på kupolen och kika efter mobilskal och ev nya skidor tills nästa år om det är nån rea än.
*Städa rummet
*Göra min gitarrläxa
 
Osv!!
 
Vi får se om jag uppfyller allt. 
Funderar på om jag ska dra rött i håret igen. Men än så länge bara en tanke!

Ländskidor in my <3

WARNING!!!
För den som inte är intresserad av sport och längdskidor är detta inlägg inget för er.
 
Förutom The quireboys så erbjöd även helgen en heldag med längdskidor framför tv.n igår (söndag)
Först vare från vasaloppet och för att se det så var man ju tvungen att ställa klockan tidigt. 
När det var klart så återstod 50 klassisk längdåkning från Val di fiemme. Helt klart en rysare och man är ju faktiskt stolt att vara svensk när sånna här saker inträffar. Johan Olsson, vilken stjärna.
Sista milen till mål så var nog jag nästintill lika svettig som han och satt här på rummet och skrek för mig själv. 
 
Han drog ifrån efter 28 minuter och sen så höll han avståndet i mer än 1½ timme. Han förtjänar definitivt guldmedaljen. 
 
Jag måste ju berätta för er att även fast jag spelar elgitarr, lyssnar på rock och klär mig därefter så är jag fruktansvärt intresserad av längdskidor. Det kanske ni inte visste men så är fallet. 
Jag tittar i princip varje tävling på vintern och när sommaren kommer så saknar jag det ända tills vintern visar sig igen. 
 
Jag är en liten landsförädare när det kommer till Petter Northug. Jag är väldigt imponerad av honom och hans sätt att åka skidor. Det är nästan så att jag håller mer på honom än Sveriges egna åkare. Ibland tror jag faktiskt att jag gör det. 
När det kommer till fristils lopp och om han är med i upplopp på slutet så finns det ingen som kan rå på honom. 
Där är han världens bästa skidåkare. Sen kan han ju ha dåliga dagar med, som igår. Då kändes det inte alls kul att se att han fick slita så. 
 
Tänkte nu att den som är intresserad ska definitivt kolla in de här klippen. Först slänger jag in en sanslöst galen spurt av Petter på olympiska spelen från vancouver. 
 
 
'
 
Slänger också in hans omtalade målgång från vm i Holmenkollen 2011
 
 
Man måste bara älska Petter Northug!

The Quireboys, in my hometown.

Höjdpunkten i helgen var helt klart när jag och Michelle intog liljan i Borlänge där vi i några timmar väntade på att The Quireboys skulle ta för sig av scenen. Klockan blev 12 och då brakade kalaset igång. 
Det var ungefär 1 timme och 20 minuter av helt underbar musik och glädje, både från mig och även från bandet. 
Det såg ut som de hade kul. Publikantalet var väldigt glest men det verkade inte bekymmra Spike och resten av bandet. 
Det jag hade väntat på kom till slut som sista låt innan extranummret, 7 O´Clock.
Vilken fruktansvärt bra låt det är då var jag supernöjd. När de sen river av klassikern I don´t love you anymore och avslutar med sex party så är adrenalinen skyhög.
Jag avslutar konserten med att jag sträcker mig fram över staketet och rycker åt mig deras setlist.
Fick även skaka hand med den mycket trevliga gitarristen innan han också försvann av scenen.
I vanlig ordning hade jag stått kvar ett tag och väntat på att ev se skymten av dom igen och kanske snacka lite. MEN..Det var ju bara det att från det att sista låten var klar så visste jag att min väckarklocka skulle ringa om 2,5 timmar. Då har jag också 30 minuters biltur innan jag är hemma. Då kändes det som att jag behövde den lilla sömnen innan jag skulle bestiga den nya dagen klockan 04.00 för att dra iväg och jobba.
 
Slänger in några bilder jag tog med min mobilkamera. Kvaliten är sådär men förvånansvärt bra ändå.
 
 
Dirty town blev utbytt på publikens begäran till Sex party som sista låt. 
Fraktansvärt bra setlist och jag är heltnöjd.
 
 
 

RSS 2.0