Studio yesterday!

Sådär då. Då har man varit in i studion för första gången ever och det var sweeeeeet!
Can´t wait for more. 
Vi spelade in Pitch Black Heart och den blev riktigt bra, är supernöjd med tanke på den korta tiden. Runt 5-6 timmar. 
Jag kommer inom tid lägga upp den här för allmän beskådning men det blir sen någon dag. 
Håll utkik!
 
 

Thats awesome

Sådär då var det söndag igen och en till vecka börjar gå mot sitt slut. 
Denna vecka finns det mycket att se fram emot. 
På onsdag blire lång-rep inför studioinspelning på torsdag. Det kommer blir så kul att få spela in i riktig studio för första gången. Så det peppar vi som fan. 
Låten som vi ska spela in heter Pitch Black Heart och den har blivit så galet bra. Det började som en akustisk mystisk låt med crazy text till helt psycho och 70tals inspirerad med trummor och crazy synthslingor. 
 
Allt som allt så har det blivit en sjukt bra låt och jag kommer definitivt länka den här på bloggen när den är klar så att vi får lite lyssnare på den. 
 
 
På fredag får man ju också lite lön, vilket kommer klirra skönt i kassan efter en del konsertbiljetts-köp på sista tiden. Kommer bli en amazing vinter med bl.a Avenged Sevenfold som jag sett fram emot så jävla mycket och som man äntligen ska få se. Dock så blir det första gången någonsin med sittplats på rockkonsert men det fanns ju inga biljetter kvar när vi kom på att vi skulle köpa. 
Men man kan absolut inte missa!!
 
För att det ska bli ännu mer text i detta inlägg så håller jag och Michelle på och letar lite lägenheter i Falun/Borlänge området så är det någon som mot förmodan skulle sitta på en sådan lägenhet så hör av er för tusan!
 
På tal om denna tatuering som jag såg på skogsröjet så funderar jag på vad jag ska göra som första tatuering. det var mitt nyårslöfte i år att jag ska göra en så jag lär väl kanske hålla det då? Men vad?
 

En bild säger mer än 1000 ord

 

..

Nu har man då smält gårdagens utförande en smula och jag får helt enkelt vara glad att jag ens vågade gå upp och spela. Det kommer fler gånger med chans till revansch. 
 
Nu blire städning på hög nivå tills förhopppningsvis Michelle kommer på besök. Och städning innebär alltid hög musik och i detta fallet så blir det nog att lyssna igenom något av fynden från skivmässan. 
 
 
 

RSS 2.0