Skogsröjet Del 2/2 Fredag

Yes, då fortsätter vi. Sådär en vecka senare men jag har helt enkelt inte tid att prioritera bloggen alltid. Händer ganska mycket hela tiden. 
 
Iaf..,.
 
Jag slutade förra inlägget om skogsröjet med Shotgun och nu fortsätter vi med...LORDI. 
När Lordi står på spelschemat så blir man lite skeptisk. För det första vill man ju självklart se vad som bjuds å andra sidan så vet man inte riktigt om man ska ta det seriöst. 
Vi gick iaf och ställde oss framför scenen där allt fler börjar samlas men vi hamnar ganska långt bak vilket inte alls gör någonting. 
De kommer in på scenen och river igång och den första reaktionen är, vafan har jag gett mig in på och ska de verkligen vara såhär?
Allt eftersom några låtar går så börjar man konstigt nog mer och mer komma in i "stämmningen" och eftersom jag var ett ganska stort fan av Lordi redan innan de vann eurovision så hade jag lite favoritlåtar som faktiskt stod med på deras setlist vilket var kul. 
Blood Red Sandman och It Snows In hell har alltid varit favoriterna men nu har det gått några år utan att man har lyssnat på monstren från andra sidan östersjön.
 
Jag skulle nog inte betala för att gå på en konsert med bara dem men om det finns tid över på en festival så visst, då skulle jag kunna se dem igen. 
Allt som allt så var det en okej spelning.
 
Bäst: Blood Red Sandman
Sämst: Det kändes som att de hade för mycket små effekter som kom upp på scenen lite för ofta. Det var som att nu ska vi visa hur många saker som vi har. Det blev lite mycket till slut.
 
 
 
 
 
Ja herregud..
 
 
Efter detta blev det en något mer avskalad konsert med Gilby Clarke. Den gamle gitarristen från Guns N Roses som ersatte Izzy Stradlin en gång i tiden.  
Iaf så stod vi där och kollade. Det var en ganska lugn konsert som efter en tid nästan innebar att man somnade lite, tyvärr. Men det var kul att se eftersom jag är ett stort fan av Guns N Roses så är han ju trots allt en liten del av dem, inte jättestor men en liten del. 
Han drog iväg en del av sina egna låtar som jag faktiskt inte har någon koll på vad de heter eller någonting. 
Han körde väl på med någon guns låt också. Bl.a it´s so easy och Knocking on heavens door. 
 
har inte så mycket mer att säga, fick inga direkt feelings under konserten eller så. Jag hittade dock en rygg att ta kort på. Någon som hade en Mötley Crue tatuering som visas bland bilderna nedan. 
 
 
Snygg tatuering. 
 
Dagen börjar lida mot sitt slut men vi har två konserter kvar att kolla på. 
Tyvörr så börjar det märkas att spelschemat för banden förskjutits och nu blir det väldigt lång väntan innan de sista banden börjar. 
Vi kollade en liten stund på Lita Ford bara för att men det var inte så att man hoppade av glädje utan det var en ganksa tråkig konsert och vi kollade bara någon låt. 
Sedan var det dags för dagens Headline som var Helloween. Klockan har nu nästan blivit ett och vi har en bit till hotellet att åka (Ja vi sov på hotell och inte i nått hemskt tält) så vi kollade bara en halvtimme. Önskar att banden hade varit i tid så att det inte blivit sååå sent. Men de spelade ändå ganska mycket gammalt och jag är mer för deras senaste plattor. Fick iaf höra någon låt från dem. 
 
Då slänger jag iväg de sista bilderna för det här inlägget men Helloween och Lita Ford. 
Sen har jag en dag kvar att berätta om samt att vi åkte på en väldigt spontan resa till upplands väsby och kollade in festivalen där med bl.a H.e.a.t och Fatal Smile som jag också tänkt skriva om. Men det får bli senare. 
 
 
 
 
 
Pga av mörkret så blev det inte så bra kvalite tyvärr. Ha överseende med det.

Kommentarer

Skriv din åsikt här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0