Hopeless!

Jamen sedär!
Då har man gått tillbaka till skolbänken eller?
Går visserligen på folkhögskolan MEN det blir nog inte så mycket jobbigt plugg. 
Började på Boomtowns folkhögskolakoncept och det är ungefär som boomtown fast inte riktigt. 
Och ni som nu undrar vad detta är så är de alltså en högskola som inriktar sig på musik. Men det är altså folkhögskolan som jag går på. 
 
SÅ nu har vi rett ut det. 
 
Idag var iaf våran första performance inför klassen och jag körde tillsammans med Michelle. Vi gjorde en akustisk cover på Europes låt, Dreamer. Det gick sådär även fast min a sträng var lite ostämd, men sånt är livet. 
 
Imorron blire jobb mellan 09.00 och 17.00
Skönt med lite jobb samtidigt som skolan så att man över huvudtaget har råd att ta sig fram och tillbaka och hit å dit. 
 
Nu ska jag sluta babbla. Jag har tyvärr inte hunnit lägga över bilder på min nya dator så kan ju inte ens lägga upp en liten egobild eller något liknande. Detta är alltså ett bildlöst inlägg!
 
---------------------------------------------------
I                                                 I
I                                                 I
I                                                 I
I                                                 I
I                                                 I
I              Plats för Foto               I
I                                                 I
I                                                 I
I                                                 I
I                                                 I
I                                                 I
---------------------------------------------------

And that´s a fact

Hej du kära anonyma männsika ute i världen. Vem du än må vara. 
Du har inget liv. 

Trött men med en ny dator.

Känslan när man köpt en ny dator som faktiskt fungerar.
Då var det bara att lägga över några tusen bilder då. Man vill ju ha ett litet bibliotek att välja och vraka ur när man lägger upp något eller så.
Det känns iaf sjukt bra med en ny dator. 6990kr kostade den mig så nu ska det väl förhoppningsvis hålla i några år igen.
 
Jag vet, jag ligger efter med mina festival recensioner men jag jobbar så jäkla mycket plus att nu har jag börjat på boomtown så det blir inte mycket tid över kan man säga.
Där ska jag fortsätta med mitt första instrument som är gitarr. Sen blir det studioteknik och stagecoachning bland annat. Det kommer nog bli bra, det känns sådär just nu men det blir nog bättre.
 
Nu ska jag fortsätta utforska nya datorn. Windows 8 är inte min grej känner jag men jaja, har inte pengar att lägga ner på att köpa sjuan. Så det får gå så länge.
 
 

Back to school

Hello!
Jag har precis varit min första dag i skolan (igen). Det var väl sådär. Fick massa info.
Har börjat på boomtown och ska väl gå där i ett år. Sen får vi se om jag trivs. 
Jag kommer förhoppningsvis kunna jobba på hemköp vid lediga tillfällen som helger och lov för att tjäna lite extra cash i kassan. 
Nu så hoppas jag att jag får åka ut till michelles sommarstuga och chilla lite innan morgondagen som blir fylld med jobb. 
Sen är jag lite ledig igen på fredag för att sedan jobba hela helgen. 
 
På fredag får jag också förhopnningsvis lön för mödan och jag planerar att köpa mig en nya dator eller systemkamera. Svårt val faktiskt. 
 
Aja nu ska jag gå och duscha för den som bryr sig. 

Skogsröjet Del 2/2 Fredag

Yes, då fortsätter vi. Sådär en vecka senare men jag har helt enkelt inte tid att prioritera bloggen alltid. Händer ganska mycket hela tiden. 
 
Iaf..,.
 
Jag slutade förra inlägget om skogsröjet med Shotgun och nu fortsätter vi med...LORDI. 
När Lordi står på spelschemat så blir man lite skeptisk. För det första vill man ju självklart se vad som bjuds å andra sidan så vet man inte riktigt om man ska ta det seriöst. 
Vi gick iaf och ställde oss framför scenen där allt fler börjar samlas men vi hamnar ganska långt bak vilket inte alls gör någonting. 
De kommer in på scenen och river igång och den första reaktionen är, vafan har jag gett mig in på och ska de verkligen vara såhär?
Allt eftersom några låtar går så börjar man konstigt nog mer och mer komma in i "stämmningen" och eftersom jag var ett ganska stort fan av Lordi redan innan de vann eurovision så hade jag lite favoritlåtar som faktiskt stod med på deras setlist vilket var kul. 
Blood Red Sandman och It Snows In hell har alltid varit favoriterna men nu har det gått några år utan att man har lyssnat på monstren från andra sidan östersjön.
 
Jag skulle nog inte betala för att gå på en konsert med bara dem men om det finns tid över på en festival så visst, då skulle jag kunna se dem igen. 
Allt som allt så var det en okej spelning.
 
Bäst: Blood Red Sandman
Sämst: Det kändes som att de hade för mycket små effekter som kom upp på scenen lite för ofta. Det var som att nu ska vi visa hur många saker som vi har. Det blev lite mycket till slut.
 
 
 
 
 
Ja herregud..
 
 
Efter detta blev det en något mer avskalad konsert med Gilby Clarke. Den gamle gitarristen från Guns N Roses som ersatte Izzy Stradlin en gång i tiden.  
Iaf så stod vi där och kollade. Det var en ganska lugn konsert som efter en tid nästan innebar att man somnade lite, tyvärr. Men det var kul att se eftersom jag är ett stort fan av Guns N Roses så är han ju trots allt en liten del av dem, inte jättestor men en liten del. 
Han drog iväg en del av sina egna låtar som jag faktiskt inte har någon koll på vad de heter eller någonting. 
Han körde väl på med någon guns låt också. Bl.a it´s so easy och Knocking on heavens door. 
 
har inte så mycket mer att säga, fick inga direkt feelings under konserten eller så. Jag hittade dock en rygg att ta kort på. Någon som hade en Mötley Crue tatuering som visas bland bilderna nedan. 
 
 
Snygg tatuering. 
 
Dagen börjar lida mot sitt slut men vi har två konserter kvar att kolla på. 
Tyvörr så börjar det märkas att spelschemat för banden förskjutits och nu blir det väldigt lång väntan innan de sista banden börjar. 
Vi kollade en liten stund på Lita Ford bara för att men det var inte så att man hoppade av glädje utan det var en ganksa tråkig konsert och vi kollade bara någon låt. 
Sedan var det dags för dagens Headline som var Helloween. Klockan har nu nästan blivit ett och vi har en bit till hotellet att åka (Ja vi sov på hotell och inte i nått hemskt tält) så vi kollade bara en halvtimme. Önskar att banden hade varit i tid så att det inte blivit sååå sent. Men de spelade ändå ganska mycket gammalt och jag är mer för deras senaste plattor. Fick iaf höra någon låt från dem. 
 
Då slänger jag iväg de sista bilderna för det här inlägget men Helloween och Lita Ford. 
Sen har jag en dag kvar att berätta om samt att vi åkte på en väldigt spontan resa till upplands väsby och kollade in festivalen där med bl.a H.e.a.t och Fatal Smile som jag också tänkt skriva om. Men det får bli senare. 
 
 
 
 
 
Pga av mörkret så blev det inte så bra kvalite tyvärr. Ha överseende med det.

RSS 2.0