Peace & Love R.I.P

Rest in Peace & Love.
 
Tyvärr som så många redan vet så har ju festivalen varit en öm liten punkt där många funderat på om det verkligen kommer att hålla länge till. Igår fick vi reda på att skeppet har sjunkit till botten och att man är tvungen att sätta peace and love i konkurs. Det är inte den första festivalen som måste gå i stöpet pga för få sålda biljetter. MEN jag förstår faktiskt varför. Man kan inte tro att pengar bara växer på träd och att problemen löser sig. Nån gång så går inte beräkningarna ihop när man tar dit en så dyr pjäs som rihanna. Nu säger jag inte att det bara är därför men festivalen har legat på tunn is länge och att göra så är inte det smartaste. 
Bråvalla har såklart en stor betydelse för denna undergång och jag tycker att det är fel att man lägger en festival med liknande artister på samma datum. MenMen, Bråvalla har helt klart den starkaste line-upen och folk vill ju såklart få valuta för pengarna. 
Jag är en av dom som hade tänkt svika peace and love i år eftersom det inte fanns något att se. Stämmningen,alla glada människor och allt sånt har ju varit underbart, MEN det blir lite länge med en vecka utan något bra att kolla på. 
 
Jag tror iaf att festivalen behöver andas i 1-2 år för att sedan starta upp igen och inte vara lika stor men det är något Borlänge behöver. 
 
 
Tack för mig.
Några bilder från peace and love 2012, det sista året. 
 
 

Three is enough!

Alla går in och kikar på den här filmen nu tycker jag! 
Grabbarna i "Less than 4" behöver helt klart få komma ut mer och spela runt om i Sverige/världen. 
Grymt bra musik och kul att få följa deras utveckling från för flera år sedan. 
 
Till alla er som lyssnar på Hardcore Superstar och liknande musik, lyssna och njut. 
Med tanke på åldern, 16-20 så är detta sinnessjukt bra. 
 
Jag filmade denna igår från när jag och Michelle var på Seaside festivalen i Falun igår 25/5-2013. 
Kvaliten varierar under låtens gång. Enjoy farfaen!
 

It´s my life!

För att citera Bon jovi, It's my life and it's now or never, I ain't gonna live forever.
Och med detta sagt så har jag antagit utmaningen att åka ner till stockholm på fredag för att göra en intervju på en skola som jag tidigare har sökt till
Eller rättare sagt i upplands väsby. Skolan heter musikinstrumentakademin (långt ord) och betyder helt enkelt att man lära sig bygga och restaurera akustiska gitarrer. Det är en treårsutbildning och när de tre åren är klar så kommer jag (ifall jag kommer in) ha sju stycken byggda akustiska gitarrer som jag själv tillverkat. 
Ascoolt om ni frågar mig. Nu ska vi inte dra några förhastade slutsatser eftersom det är en intervju kvar och sen får vi se vart vi tar vägen. 
Jag tänker att om jag inte tar chansen så kanske jag aldrig får igen den och det kommer jag nog ångra om några år. 
 
Men, om det skulle vara så att jag blir erbjuden ett fast arbete på något där jag sökt så blir det väldigt knivigt om hur man skulle göra. Jobb kommer och går men det känns som att den här chansen ska man nog inte missa. 
 
Det som skule göra att jag inte väljer att gå är att jag är så sugen på att tjäna pengar. Det skulle ju vara så kul om man kunde få tjäna sig en vettig lön vilket jag aldrig har gjort.
 
Så med tanke på ovanstående citat så slänger jag helt enkelt in låten i fråga...It´s my life med BON JOVI!
 
 
 

Rollin like a stone!

FYFAAAN vad jag älskar solen!
Det är så jäkla skönt att kunna gå runt i t-shirt utan att frysa. Förutom att det är fredag imorron och jag får träffa min sötnos så var det ungefär allt positivt från mig som finns i min kropp tror jag. 
Har så sjukt ont i ryggen att det är omänskligt, inte kul när man då måste fortsätta lyfta saker hela dagen. 
Hemköp är ett slitsamt jobb men jag tar mig iaf dit om dagarna och det är ganska skönt och göra något. Lämnade in mina personuppgifter dit idag också och nu väntar jag bara på att få skriva på anställningsavtal. WOHO!
Pengar rullar in som det ska, DET GÅR BRA NU. 
Det innebär att jag i fortsättning (från den sjunde juni) kommer att få lön för min möda och inte slavkronorna som försäkringskassan ger mig på 140kr om dagen. 
 
NOG OM DET!
 
Här är något roligare att förgylla dagen med. 
 
 
 
OBS: Varning för Tjejer i underkläder ;)
 
 
Nu väntas kvartsfinal i Ishockey mellan Sverige och Kanada. Lycka till, det kan dom behöva. 

2012 once again?

Sitter hemma och trökar, finns ingenting att göra då jag är helt trött i kroppen och inte orkar gå ut ochh göra något vettigt med till exempel bilen. 
Blev inget hemköp idag heller eftersom jag känner mig helt slut men imorgon känns som att jag måste prova att gå. Orkar inte sitta hemma och uggla heller. 
 
 
Sitter och funderar på hur sommaren kommer att se ut, för troligtvis kommer jobba en ganska stor del av den. 
Vet inte alls om jag ska gå på någon festival eller hur det blir. Jag hoppas innerligt att vi bestämmer att dra iväg på någonting. Annars blir längtan efter 2014 alldeles för stor. 
Jag ska inom de närmsta dagarna ta reda på ungefär hur sommarplanerna för jobb kommer att se ut och så man kanske kan planera efter det. 
Jag har min sista praktikdag den 7e Juni på hemköp och efter det så hoppas jag på att få jobba så mycket som möjligt som timanställd. Sommarjobb är garanterat iaf och sträcker sig över Juli och Augusti troligtvis.  
Det kommer nog bli kalas. 
Till hösten har jag än så länge inga planer på vad som kommer ske. Inga jobb på gång som jag vet om just nu men jag måste nog ta tag i den biten också. Skulle vara skönt att ha något säkrat efter sommarjobbet. 
 
Vad har ni för planer i sommar?
 
Saknar Sweden rock 2012 like hell, men årets upplaga gör mig inte det minsta sugen. Skulle vara Europe´s 30 års konsert som säkert blir ganska tuff. Annars är det inget för mig i år. 
Förra året var iaf helt klockrent! Skulle vilja uppleva det igen. 
 
 

Song of today.

 
Motiveringen till dagens låt är enkel, Hardcore superstar är ett av de bästa banden. Här är deras nya video. 
C´mon Take On Me!
 
 

From this to that

Det började som en mysig helg i stugan med Michelle och avslutades med magsjuka.  
På fredagskvällen så startades grillen och maten vart suuper. Efter det avslutades kvällen med att vi skrev en ny låt. 
Lördagen infann sig snart och problemen syntes vara långt borta. Vi hade en mysig men ganska seg dag och på kvällningnen drog vi in till ornäs för att kolla på hockey, eftersom jag hade missat att det var eftermiddagsmatch så såg jag bara sista 10 minuterna men Sverige vann ju så det var ju bra. 
Tog en biltur runt i Borlänge senare på kvällen och nästan hemma i stugan igen så känner jag att jag börjar må dåligt, det visar sig vara magsjuka och nu sitter jag och försöker få i mig lite yoghurt med banan för att upprätthålla min mage i ett hyffsat läge. 
Detta innebär att jag inte jobbar iaf de första dagarna den här veckan. 
Någon som vet någon bra film att tillbringa dagarna med i sjuksängen. Idag har jag tillbringat tiden framför..Save the date,knocked up,dinner for schmucks och over her dead body. 
 
Ska väl snart dra igång den femta filmen för idag och sedan tillbringar jag resten av söndagen med att sova. 
Godnatt och jag önskar mig själv att krya på mig. 
 
 

Reckless Love!!

Soolen skiner och då blir man väldigt pepp på livet. 
Man känner sig på såå mycket bättre humör och extra skönt känns det att det är imorgon onsdag och efter det är det en röd dag och då är man ledig. 
Har börjat kommit in i jobbet och nu går det väldigt bra. Man blir dock väldigt trött och känns som tiden inte räcker till. Det innebär också fruktansvärt tidiga mornar men det löser sig ganska bra. 
 
Slänger in lite solsken åt folket med den nya låten med Reckless love. 
 
Grym låt och grym video. Längtar till skivan!
 

Två år tillsammans!

 
Hahah jag satte ihop ett litet collage dagen till ära. I väldigt stora drag så har våra två år sett ut såhär. 
Det har varit en helt underbar tid och jag kunde inte ha hittat en mer perfekt tjej att tillbringa tiden med. 
Du och jag, det känns som att det kommer vara så i en vääldigt lång tid, Du är helt perfekt och du uppfyller alla mina kriterier för hur min drömtjej ska vara. 
Jag kan inte riktigt sätta ord på mina känslor för dig men det tänkte jag ta hjälp av från bandet Steelheart som har skrivit en alldeles perfekt passande låt. Den kommer här. 
 
 
 
Den passar perfekt. Det är för det första en sjukt bra lååt av ett grymt bra band och sen stämmer ju texten alldeles underbart. Till dig Michelle från mig. 
 
I´LL NEVER LET YOU GO MICHELLE!!
 
Angel eyes
You have angel eyes
Such a smile that lights up my life oh
You're a dream come true
Now I'm holding you
And I'll never, never let you go
I will never let you go

First time I laid my eyes upon you
All my dreams were answered
First time I kissed your tender lips
My love to you I surrendered

I'll never let you go
You're always on my mind
You're the only one for me
You're all I need
And I'll never, never let you go

Angel eyes
My heart relies
On the love you give to me
You never let me down
You're always by my side
And I'll never, never let you go
I will never let you go

When my heart starts to crumble
And the tears start to fall
You hold me close with tender lovin'
And give me strength to carry on

I'll never let you go
You're always on my mind
You're the only one for me
You're all I need
And I'll never, never let you go

I'll never let you go
You're always on my mind
You're the only one for me
You're all I need
And I'll never, never let you go oh ooh
And I'll never, never let you go


Den Andra Maj!

Då var det Maj månad och idag har jag jobbat. Setat lite i kassan,plockat varor och haft personalmöte. 
Dagen gick ganska fort och eftersom det var helg igår så kändes det som måndag vilket gör det ännu skönare när man inser att det är fredag imorron. 
Woho. Späckad helg med älskling då vi firar två år som ett par imorgon och då kanske vi ska göra något roligt? Vad vet jag? Sen blire nog troligtvis marknad i rättvik någon av dagarna i helgen och så ska vi fira pappa som fyller år. 
 
På måndag börjar mitt nya schema på jobbet och då blire sjukligt tidig morgon vilket jag inte ser fram emot men jag ska försöka tänka ljust. På fredagar ska jag egentligen jobba till 5 men då kolonialen (övriga varor som inte är kött,frukt och kyl) förmodligen är klar tidigare kanska man kan gå tidigare, vi får se. 
 
Får njuta de här sista dagarna ordentligt. 
 
 
Idag slänger jag upp dagens låt som är en riktigt grym låt av bandet Hardcore Superstar.
Dreamin in a casket. 
 
 
 
 

RSS 2.0