Tillägnad Michelle

Hej. 
Såhär ligger det till...jag har den mest fantastiska och begåvade flickvän man kan tänka sig som jag är så sjuuukt stolt över. 
I fredags och även igår så gick jag på hennes skolföreställning. Även kallat "Projektet". Det är en konsert där alla musik esteter på leksands gymnasium får visa vad de går för och årets föreställning var fruktansvärt bra. 
Projektets drottning är självklart Michelle som är helt outstanding på att sjunga och det fick hon bevisa med låtar som Somebody to love av Queen, 999 med Kent, och även Wannabe med Spice girls. Hon fanns även med på andra låtar men då iklädd rollen som kör eller på piano. Det fanns även inklämt ett nummer med tusen och en natt i schlagermedlyt som hon frontade väldigt bra.
Hon är ingen direkt "wailtjej" som typ Mariah Carey osv men den power hon har i rösten är helt galet bra. 
Nog för att hon är min flickvän och jag vill såklart ge henne massor med fina ord bara därför men det är faktiskt inte någon anledning i detta fallet. Jag är så sjukt stolt att få vara hennes pojkvän och smyga upp och ge henne en kram efter föreställningen. 
 
Andra låtar som också gjordes fruktansvärt bra var Money med Pink Floyd där "Swalle" sjöng fruktansvärt bra och enligt mig, bättre än orignalet. Låten love the way u lie där jag blev helt tagen av Isak och Sofia som gjorde rappen av Eminem sjuukt bra!
Superstition var också en favorit med även där "Swalle" på sång. Han är lite av en favorit sedan förra årets projekt då han i dramat spelade en italiensk mafiaboss. Funny. 
 
Aja jag tackar alla esteter för en fruktansvärt bra show men samtidigt tycker jag det är tråkigt att det var Michelles sista projekt och det har liksom blivit en fin tradition att gå och kolla. Men vi får helt enkelt gå tillsammans nästa år och kolla på de andra som är med. 
 
Michelle körar i "The Shoop Shoop Song" Klänningen är en present från mig som hon fick i födelsedagspresent.
 
Hella Wannabegänget med Michelle som sporty spice. :)
Somebody to love med Michelle och Emma. Sjuukligt bra framförande. Bästa på hela showen. 
 
 
 

Kommentarer

Skriv din åsikt här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0